bar 23 Julemenu

Julemenuerne er kun på bestilling

Begge menuer serveres både til frokost samt aften.

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag – Torsdag: 16:00 – 22:30

Fredag – Lørdag:  16:00 – 23:00 

Søndag & Mandag: LUKKET

MENUKORT

 

2 slags sild.
Marineret sild & Karrysild med fedt, kapers & løg.

Røget Laks
med lun røræg, asparges og citron.

Æbleflæsk

Rødspættefilet
med hjemmerørt remolade og citron

Flæskesteg
med hjemmelavet rødkål

Lun leverpostej med bacon og ristede champignon

Hjemmelavet kalvefrikadeller
med hj. rødkål

Serveres med rugbrød, franskbrød og smør

Hjemmelavet Ris a la mande
med lun kirsebærsauce

349,- per person 

Mulighed for tilkøb af fri “blødbar” i 2,5 time 299,- per kuvert.

Blødbar indeholder fri øl, vin & vand i 2.5 time for nævnte pris per persen.   

 

Tilvalg
Røget Ål 49,-

Blodpølse med kanelsukker 39,-

Osteanretning med 2 slags frugter og kiks 39,-

 

 

Pilekroens julemenu 2
Forret
Fersk røget norsk laks med frisk cremet baby spinat

Hovedret
Colorado steak med inkl. kartofler samt 2 slags sauce.

Dessert
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
379,- per person 

 

Kartofler:
Hjemmelavet grove pommes frites  & røsti

Sauce:
Bearnaise sauce samt bordelaise sauce med svampe.

Begge menuer serveres både til frokost samt aften.

(Julemenuerne er kun på bestilling MINIMUM ANTAL 12p)

Adresse

Pile Allé 23, 2000 Frederiksberg

Kontakt

(+45) 33 22 70 07
info@bar23.dk

Åbningstider

Tirsdag – Torsdag: 16:00 – 22:30

Fredag – Lørdag: 16:00 – 23:00

Søndag & Mandag: LUKKET