bar 23 Julemenu
Julemenuerne er kun på bestilling
Begge menuer serveres både til frokost samt aften.
ÅBNINGSTIDER
Tirsdag – Torsdag: 16:00 – 23:00
Fredag: 16:00 – 01:00
Lørdag: 14:00 – 01:00
Søndag & Mandag: LUKKET
MENUKORT
2 slags sild.
Marineret sild & Karrysild med fedt, kapers & løg.
Røget Laks
med lun røræg, asparges og citron.
Æbleflæsk
Rødspættefilet
med hjemmerørt remolade og citron
Flæskesteg
med hjemmelavet rødkål
Lun leverpostej med bacon og ristede champignon
Hjemmelavet kalvefrikadeller
med hj. rødkål
Serveres med rugbrød, franskbrød og smør
Hjemmelavet Ris a la mande
med lun kirsebærsauce
349,- per person
Mulighed for tilkøb af fri “blødbar” i 2,5 time 299,- per kuvert.
Blødbar indeholder fri øl, vin & vand i 2.5 time for nævnte pris per persen.
Tilvalg
Røget Ål 49,-
Blodpølse med kanelsukker 39,-
Osteanretning med 2 slags frugter og kiks 39,-
Pilekroens julemenu 2
Forret
Fersk røget norsk laks med frisk cremet baby spinat
Hovedret
Colorado steak med inkl. kartofler samt 2 slags sauce.
Dessert
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
379,- per person
Kartofler:
Hjemmelavet grove pommes frites & røsti
Sauce:
Bearnaise sauce samt bordelaise sauce med svampe.
Begge menuer serveres både til frokost samt aften.
(Julemenuerne er kun på bestilling MINIMUM ANTAL 12p)
Adresse
Pile Allé 23, 2000 Frederiksberg
Kontakt
(+45) 33 22 70 07
info@bar23.dk
Åbningstider
Tirsdag – Torsdag: 16:00 – 23:00
Fredag: 16:00 – 01:00 – Lørdag: 14:00 – 01:00
Søndag & Mandag: LUKKET